« Takaisin blogilistaan

Upgraded Life Festival: ei mikään pannukakku!

Kirjoittanut Toni Vanhala (6. kesäkuuta 2016)

Upgraded Life Festival -tapahtuma yllätti erittäin positiivisesti!

ULF mainostaa itseään pohjoismaiden suurimpana terveys-startup-tapahtumana. Peruskyynisenä yrittäjänä tästä määritelmästä kumpusi mieleeni startup-herätyskokouksen ja perinteisen “verkostoitumisen” yhdistelmä: ihan kivaa notkumista pääosin tutussa seurassa. Eikä siinä mitään, mutta usein tapahtumien hyöty on pelkkää kuvitelmaa ja itsepetosta.

Kaikesta huolimatta ilmoitin meidät pönöttämään omalla messuständillä. Tavoitteena oli altistaa Headsted ulkomaailmalle ja näkökulmille, joita päivittäisessä työssämme ei tule esiin. Tiesin, että tapahtumaan tulee myös superruoka-/itsemittaus-/pakurikääpähörhöjä, joista erottuaksemme päätimme tarjota ständillämme vohveleita.

Tuoretta gluteenia, olkaa hyvä!

Hittituotteemme (vohveleiden) ansiosta ständillämme oli jopa tungosta. Monet jättivät kuitenkin vohvelit nauttimatta ja olivat kiinnostuneempia leipätyöstämme eli tehokkaista verkkointerventioista. Ihmiset kyselivät fiksuja asioita ohjelmiemme tieteellisestä taustasta, sisällöstä ja tutkimusnäytöstämme. Saimme myös mitä tulimme hakemaan: uusia näkökulmia ja oivalluksia. Tapasimme monta uutta tuttavuutta ja yhteistyötä saatiin liikkeelle moneen suuntaan.

Harvoin olen ollut näin hyödyllisessä tapahtumassa!

Upgraded Life Festival oli tämän kevään kohokohta! Seuraava haastaja Vuoden paras tapahtuma -sarjassa on lokakuussa järjestettävä M/S SOSTE -risteily. Headsted järjestää laivalla minikoulutuksen verkkointerventioista ja painokoneemme puksuttavat myös hyödyllistä lukemista risteilykasseihin. Ei kuitenkaan vielä pilata yllätystä, vaan tulkaa merelle meitä moikkaamaan!