« Takaisin blogilistaan

7 suosituinta kirjoitusta 2016

Kirjoittanut Toni Vanhala (19. tammikuuta 2017)

Suosituimmissa blogautuksissa olimme itsemyötätuntoisia, etsimme tuskasta merkitystä, jaoimme vinkkejä stressinhallintaan ja tarjosimme matalan kynnyksen apua kaikkien saataville.

Uuden vuoden alkumetreillä päätimme pysähtyä ja katsoa, mitkä olivat suosituimmat blogikirjoituksemme vuonna 2016.

1. Itsemyötätunto

Suosituimmassa blogikirjoituksessa Kirsikka käsitteli itsemyötätuntoa: lempeyttä, ystävällisyyttä ja hyväksyntää omaa itseä kohtaan.

2. Headstedin ohjelmat kaikkien saataville

Elokuussa päätimme, että jatkossa tarjoamme matalan kynnyksen apua ja tutkittuja menetelmiä kaikille ilmaiseksi. Jännä juttu -ohjelman lisäksi Hyvän elämän kompassi, Levollinen uni ja Työstä stressiä ovat nyt kaikille avoimia ja ilmaisia.

3. Tarkoituksen löytäminen

Kesäkuussa kerroimme, kuinka psykologian professori Steven Hayes kärsi aikanaan paniikkihäiriöstä, päätti kohdata oman kärsimyksensä ja löysi sen sisältä merkitystä elämälleen.

4. Apua stressiin ajanhallinnasta

Toni kertoi, mitkä ajanhallintamenetelmät ja -työkalut auttoivat häntä selättämään stressin.

5. Henkinen hyvinvointi ja henkinen väsymys

Vuoden alkupuolella Toni pohti, kuinka henkinen kuormitus kuuluu elämään. Toisaalta liiallinen kuormitus voi johtaa ylirasitukseen, uupumukseen ja haitalliseen stressiin.

6. Nettineuvola

Maaliskuussa Headstedin Tunnetaitojen nettineuvola voitti hopeaa Tampereen kaupungin ideakilpailussa. Neuvoloihin suunnatun verkko-ohjelman kehitystyö on kovassa vauhdissa ja tamperelaiset perheet saavat sen kokeiluun tämän kevään aikana.

7. Ajatukset saippuakuplissa (video)

Kaikissa ohjelmissamme harjoitellaan sen sisäistämistä, että et ole yhtä kuin ajatuksesi. Teimme videon, joka havainnollistaa tätä ajatusten eriyttämistä saippuakuplien avulla.