Tukea ohjelman läpikäyntiin

Verkko-ohjelmamme Jännä juttu, Hyvän elämän kompassi, Levollinen uni ja Työstä stressiä sopivat itsenäiseen käyttöön. Niistä saa kuitenkin vielä enemmän irti silloin, kun sisältöjä ja harjoituksia voi pohtia yhdessä jonkun kanssa. Jos käyt tällä hetkellä keskustelutapaamisissa (esim. psykologi, psykoterapeutti, valmentaja, kriisiapu), kerro myös siellä ohjelmasta.

Kaipaatko tukea?

Tarjoamme kaikkien ohjelmiemme läpikäyntiin tukea oman tilanteesi ja toiveidesi mukaan. Jos olet kiinnostunut tukipalveluistamme, ota yhteyttä sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella. Voimme myös sopia ajan puhelinkeskusteluun. Et tarvitse tukipalveluihin lääkärin lähetettä.

Tukipalvelut tilanteen mukaan

Verkko-ohjelman läpikäymiseen voidaan yhdistää kevyempää tukea, kuten ohjelman kautta kirjoitettavia viikkopalautteita, tai tuki voi olla isommassa roolissa, kuten psykologin tapaamisten kohdalla. Keskustelemme mielellämme yhdessä eri vaihtoehdoista ja kartoitamme, millaisesta ohjelman ja tuen yhdistelmästä olisi juuri sinun tilanteessasi eniten hyötyä.

Tuki ohjelman käyttöön voidaan rakentaa useista osista tai se voi olla hyvin kevyttä:

  • Viikoittainen, henkilökohtainen palaute osion tehtävistä ja viikkopohdinnasta
  • Viikoittainen puhelu, jonka aikana keskustellaan viikon teemasta ja tehtävistä
  • Alkutapaaminen, jossa pohjustetaan ohjelman teemoja ja sovitaan etenemisestä
  • Alku- ja lopputapaaminen, jotka syventävät ohjelman teemoja
  • Edellisten yhdistelmä, esim. alku- ja lopputapaaminen, sekä viikkopalaute

Tukea ohjelmissa etenemiseen antavilla henkilöillä on paljon kokemusta verkkotukemisen suunnittelusta ja toteutuksesta. Keskustelutapaamiset toteuttaa psykologi.

Tukipalvelun hinta muodostuu tilannekohtaisesti käytetyn ajan mukaan. Psykologin tapaamisten hinta on 65 e/45 min.

Tukipalveluista sovitaan aina sähköpostitse; lähetämme sinulle sähköpostiin kirjallisena tarkat tiedot hintoineen tutustuttavaksesi ja voit pohtia rauhassa, mikä vaihtoehto sinusta tuntuu parhaimmalta. Yhteydenotto ei sido sinua vielä mihinkään.

Ota yhteyttä: tiimi@headsted.fi