« Takaisin blogilistaan

Muuttoa ja muutoksia

Kirjoittanut Kirsikka Kaipainen (2. helmikuuta 2015)

Viikonloppuna rehkittiin muuttohommissa.

Headsted vaihtoi osoitetta Ratinan suvannon tuntumaan. Muuttaminen uusiin maisemiin ja uusiin tiloihin on jännittävää ja innostavaa, mutta myös haikeaa. Taakse jäi Uuden tehtaan mukava yhteisö ja tutuiksi tulleet entisen puuvillatehtaan tilat Finlaysonilla. Toisaalta astuimme nyt uuteen hienoon yhteisöön ja iloitsemme uuden toimiston omasta rauhallisesta tilasta ja lumisesta puistonäkymästä.

Uudessa työhuoneessa on tilaa ottaa vaikka virkistävät nokoset.

Muuttaminen on yksi lukuisista muutoksista, joita elämässä tulee vastaan. Joskus muutos on yllättävä, ihana, pelottava tai surullinen. Joskus vaikka kaikkia näitä yhtaikaa. Jokaisella muutoksella on kuitenkin oma paikkansa ja aikansa, aivan kuten tälläkin kertaa. Meidän oli jo aika siirtyä eteenpäin.

Headsted-tiimillemme tämänviikkoinen muutto merkitsee uudenlaisia tuulia ja uudenlaista alkua. Tulemme kohtaamaan uusia mahdollisuuksia, uusia käytäntöjä, sekä varmasti haasteitakin. Ensimmäinen sopiva haaste tuli jo rikkoutuneen kirjahyllyn korjaamisesta.

Muutto merkitsee myös tiiviimmän yhteistyön aloittamista psykoterapiaa ja koulutusta tarjoavan SKT Oy:n kanssa. SKT:n psykoterapeutit käyttävät tieteelliseen tutkimukseen perustuvia ja tehokkaiksi todettuja kognitiivisen käyttäytymisterapian sekä hyväksymis- ja omistautumisterapian menetelmiä psykologisten ongelmien hoitoon ja kuntoutukseen. Hienoa ja osaavaa väkeä, joilta voi oppia paljon.