« Takaisin blogilistaan

Koulutus 24.2.2017: Mielialaongelmiin tukea verkosta

Kirjoittanut Kirsikka Kaipainen (9. tammikuuta 2017)

Kohtaatko masentuneen tai ahdistuneen oloisia asiakkaita ja mietit, mitä tukea voisit antaa heille omaan arkeen?

Headstedin verkko-ohjelmat ja Oivamieli.fi on rakennettu niin, että ne sopivat sekä tunnetaitojen itsenäiseen harjoitteluun että hoito- tai tukisuhteen lisäksi. Verkossa harjoitukset ovat kätevästi saatavilla silloin, kun asiakkaalla on sopiva tilaisuus syventyä pohtimaan hankalia asioita tai kehittämään ajatusten ja tunteiden käsittelyn taitojaan. Ammattilaiselle verkko-ohjelmat ovat työväline aivan kuin muukin asiakkaalle jaettava materiaali. Ohjelmien periaatteet ja sisällöt on kuitenkin tunnettava, jotta tukisuhde toimii saumattomasti.

Helmikuun koulutuksemme tutustuttaa erityisesti Hyvän elämän kompassi -ohjelmaan ja antaa kättä pidempää asiakastilanteisiin.

Aika ja paikka: pe 24.2.2017 klo 9-16 (Pyhäjärvenkatu 1 A, Tampere).

  • Aamupäivän aikana saat tiivistä tutkimustietoa verkkointerventioiden vaikuttavista tekijöistä ja hyvistä käytännöistä. Käymme läpi myös kokemuksia ja tutkimustuloksia Headstedin ohjelmista ja Oivamielestä.
  • Iltapäivällä perehdytään ohjelmien rakenteeseen ja sisältöihin tapausesimerkkien kautta sekä suunnitellaan konkreettisesti, miten ohjelmia voi hyödyntää omassa työssä.

Koulutus soveltuu psykologeille, psykoterapeuteille, terveydenhoitajille ja muille sosiaali- ja terveydenhuollon asiakastyötä tekeville, jotka haluavat konkreettisia malleja Headstedin verkko-ohjelmien ja Oivamielen hyödyntämiseen masentuneen tai ahdistuneen asiakkaan tukemisessa. Hyväksymis- ja omistautumisterapiasta on hyvä olla jo perustiedot hallussa. Kouluttajina toimivat Katariina Keinonen (PsM) ja Kirsikka Kaipainen (FT). Osallistujamäärä 10-16.

Hinta: 129,03 € + alv 24 % = 160 € (sisältää aamu- ja iltapäiväkahvit)

Tiedustelut ja sitovat ilmoittautumiset pe 10.2. mennessä osoitteeseen kirsikka@headsted.fi.